“Terima Kasih Jadi Suami Saya Walaupun Hanya Untuk 2 Minggu, Tuhan Lebih Sayangkan Awak”

“Terima Kasih Jadi Suami Saya Walaupun Hanya Untuk 2 Minggu, Tuhan Lebih Sayangkan Awak”. Sesungguhnya aj4l, m4ut dan jodoh segalanya ketentuan tuhan. 

Kemanisan alam rumahtangga bergelar suami isteri baru 2 minggu, namun ketentuan takdir jodoh wanita ini berpisah m4ti dengan suami tersayang.

S3bak melihat perkongsian video kenangan seorang wanita bersama arwh suaminya yang difahamkan mningg4l dunia selepas dua minggu usia perkahwinan mereka.

Tuhan Lebih Menyayangi

Menerusi perkongsian di akaun @snabiby, wanita yang dikenali sebagai Seri itu memaparkan video kenangan indah yang diambil sepanjang perkenalan mereka sebelum arwh suaminya mninggal dunia.

“Terima kasih sebab jadi suami saya walaupun hanya untuk dua minggu. Sedalam mana cinta dan sayang saya terhadap awak, Tuhan lebih sayangkan awak sayang.

“Awak rehat ya? Nanti saya teman awak,” katanya menerusi kapsyen yang ditulis dalam video.

V1deo dengan jumlah tontonan sebanyak 744,600 ribu itu menjadi tul4r dan menerima pelbagai reaksi daripada net1zen yang kemudiannya membanjiri ruangan komen dengan ucapan takziah.

Semoga Tabah Menghadapi Uji4n

Rata-rata net1zen seb4k serta bersimpati dengan nasib yang menimpa wanita itu dan mendoakannya terus tabah dengan uji4n yang diterima.

Menurut perkongsian video di akaun yang sama, wanita itu turut memaparkan laporan berita yang diambil daripada portal media yang melaporkan kemal4ngan membabitkan mereka suami isteri.

Difahamkan, kemal4ngan yang membabitkan motosikal yang dinaiki suami isteri itu merempuh sebuah pikap yang sedang membelok di Kilometer (KM) 10 Jalan Endau-Mersing, dan suaminya mningg4l dunia manakala isterinya c3dera.

Sumber: Bharian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *