Tahniah Rebecca Nur Al-Islam Selamat Bers4lin Bayi Lelaki Pada Pagi Jumaat . Lengkap Anak Ke-9

Pelak0n dan usahawan, Datin Rebecca Nur Al-Islam selamat bers4lin pagi tadi pada jam 8.30 pagi di sebuah hspital sw4sta di Kuala Lumpur.

Berita gembira itu dikongsikan sendiri olehnya menerusi sebuah hantaran di laman Instagram miliknya.

“Alhamdulillah di pagi Jumaat yang penuh Barakah hari ini pada tarikh #12052023

pada pukul 8.30 pagi tadi saya telah mel4hirkan anak lelaki saya dalam keadaan pemb3dahan.

“Syukur kepada Allah SWT semuanya berjalan dengan baik 🙏🏻🥹 Bayi lelaki saya dil4hirKan 38 minggu lebih dengan seberat 2.71kg dan tingginya 34cm.” tulisnya di ruangan kapsyen.

Dalam pada itu, Rebecca yang lebih mesra disapa sebagai Mummy Becca sempat mengucap syukur dan mengucapkan terima kasih kepada semua yang banyak menitipkan doa buatnya dan bayi.

“Syukur Ya Rabbi 🥹🙏🏻Mummy Becca ingin mengucapkan terima kasih kepada anda semua yang banyak menitipkan DOA untuk mummy dan baby ,terima kasih Allah sahaja yang dapat membal4snya.

“Terima kasih kepada suami tercinta dari awal pregnant sampai la hari ini bers4lin sentiasa setia bersama menemani MUMMYBECCA🙏🏻🤍🥹😘 thank you papa.

“Thank you juga buat ibuku ,doamu tiada Hijab, tembus ke langit, thank you datang Ma, dan Sentiasa mendoakan anak-anak Mu🤍🫠” tambahnya.

Terdahulu, Rebecca berk4hwin dengan Datuk Nur Azam Sulaiman pada 2011 dan dikurniakan lima anak iaitu Nor Anggun Raverra, 11, Nor Anggerik Renesmee, 10, Nor Aliff Al- Raffael, 7, Nor Ahmed Al- Reaggan, 4, dan Nor Aurora Riana, 4.

Selain itu, dia juga memiliki se0rang anak angkat Nor Adam Daniel, 15, serta dua anak tiri yang masing-masing berusia 27 dan 20 tahun.

Sumber : Ig Rebecca Nur Al-Islam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *