Sharnaaz Ahmad Minta Semua Bersatu Boik0t Produk Dan Perkhidmatan Yang Ada Kaitan Dengan Sana”Kali Ini Saya Buat Habis-Habisan”

Sharnaaz Ahmad tegas dengan pendirian akan terus membo1kot setiap produk dan perkhidmatan yang ada kaitan dengan I$r4 el.

Sharnaaz atau Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad, 38, turut memohon maaf kepada rakan-rakan yang mungkin bekerja dengan syarikat yang mempunyai kaitan dengan rejm zi0 ns itu.

Malah pelakon itu memohon semua bersatu menghancurkan ekonomi Yhud1 dan sekutunya.

“Kali ini saya buat habis-habisan… Maaf kawan-kawan yang bekerja di situ, harap anda faham.

Sharnaaz merasakan sudah tiba masanya semua bersungguh-sungguh membo1kot produk dan perkhidmatan ada kaitan I$r4 el.

“Maaf cukuplah! Kita bersatu dan hancurkan ekonomi Yhud1 dan Amer1ka ini,” katanya.

Sharnaaz berkongsi perkara itu menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik di Instastory miliknya pada Sabtu.

Sebelum ini, pelakon filem The Original Gangster itu menyelar tindakan bintang Hollywood iaitu The Rock atau Dwayne Douglas Johnson, 51, yang dikatakan membut4 tuli melu4hkan rasa m4rah dengan pembu nuh4n k3jam serta pencul1kan Yhud1 oleh H@mas.

Kata Sharnaaz, dia kecewa dengan kenyataan The Rock yang disifatkan dibuat tanpa mengetahui sejarah sebenar perbalahan antara Palest1n dan rejm zi0 n1s itu.

Pada 7 Oktober lalu, sayap tenter4 Hamas, Briged Al Qass@m melancarkan serangan besar-besaran susulan pencer0 bohan ke atas Palestin oleh pihak I$r4 el.

Menurut Kementerian Kesihatan di G@za, sehingga kini dilaporkan sekurang-kurangnya 7,326 rakyat Palest1n terbu’nuh dan daripada jumlah itu, seramai 3,038 terdiri dalam kalangan kanak-kanak.

Sumber:IG , Mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *