Shahrol Shiro Datang Bawa Buah Tangan Yang Unik Semasa Melawat Achey Masuk Hspital.

Pelawak kumpulan Bocey iaitu Achey telah dimasukkan ke hspital sejak Selasa lalu kerana mengalami benj0lan yang menyebabkan dirinya rasa s4kit di bahagian belakang badan.

Khabar itu dikongsikan oleh isterinya, Nor Hasanah Yahaya menerusi hantaran di platform TikT0k apabila Achey mengadu rasa s4kit belakang  selepas seminggu menahan der1ta.

“Dah seminggu dia cakap s4kit belakang tapi tak nak cekup. Akhirnya dia t3was jua. Semoga awak kuat ya sayang,”tulisnya.

Pun begitu, suri hati Achey yang dikenali Anne meluahkan rasa syukur apabila suaminya kini sudah stabil setelah selesai menjalani pemb3dahan tulang belakang.

“Alhamdulillah, dia stabil. Terima kasih pada yang mendoakan dia. Semoga Allah membalas semuanya,”luahnya.

Alhamdulillah dia stabil,Terima kasih pada yang mendoakan dia..Semoga Allah membalas segalanya..Aminnn Terima kasih jugak pada keluarga dan kawan2 yang dtg melawat..

Semoga segala urusan awak semua dipermudahkan…Aminn Sayang semua ❤️ Bila hero kami tumbang,sunyi saya dan tiara 😭love u by @KEDAI ACHEY KINTANG KINTUNG

Anne juga turut mengucapakan terima kasih kepada ahli keluarga dan rakan-rakan yang sudi melawat Achey di hspital yang terletak di Batu Pahat, Johor.

Namun, apa yang menarik perhati4n ramai adalah kehadiran rakan pelawak iaitu Shahrol Shiro membawa buah tangan ‘unik’ sewaktu melawat Achey sehingga menjadi bualan warg4net.

Hantaran tersebut dimuat naik oleh Shahrol di platform TikT0k miliknya yang jelas memaparkan dirinya menghadiahkan buah-buahan ‘dusun’ seperti dua biji nanas, satu papan petai, ubi kayu, jering yang dikatakan menyokong hasil titik peluh peladang.

Shahrol atau nama sebenarnya Shahrol Azizie Azmi turut mendoakan agar sahabatnya cepat sembuh daripada peny4kit selain meminta maaf kerana bergurau senda sepanjang waktu melawat tersebut.

“Alhamdulillah, keadaannya semakin baik. Semoga diberi kesihatan yang baik.

“Maaf Achey, lama tak bergurau dengan awak. Laughter is the best medicine kan,”tulisnya di ruangan kapsyen.

Dari Kluang ke KPJ Batu Pahat melawat sahabat saya Achey yang baru sahaja menjalani pembed4han tulang belakang.Alhamdulillah keadaannya semakin baik.

Sumber: TikTok @anne_achey21, @shahrol.shiro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *