Semakin Jelas Baby Bump , Peminat Doakan Urusan Nad Zainal Dipermudahkan.

Baru-baru ini, pelak0n popular Nad Zainal telah berjaya menarik perhatian ramai gara-gara perubahan bentuk fizikalnya yang sangat ketara berbanding sebelum ini.

Menerusi hantaran yang dimuat naik oleh aktres yang berusia 33 tahun itu di laman Instagramnya, dia berkongsi sebuah video pendek seperti ‘bloopers’ untuk mempromosi jenama tudungnya.

“Maid kita dah pandai record video content tau, tak payah suruh Ismail dah,” ujarnya.

‘Baby bump’ Nad semakin jelas

Bagaimanapun, net1zen meluahkan rasa teruja apabila melihat ‘baby bump’ aktres tersebut semakin jelas berbanding sebelum ini namun, tiada sebarang respon daripada Nad mengenai khabar kehamilannya.

Bahkan, ramai yang memuji wajah isteri kepada pelakon Ungku Ismail semakin berseri-seri sebagai seorang ibu meng4ndung.

Tahniah Nad! Semoga dipermudahkan urusan

Susulan itu, ramai yang menzahirkan ucapan tahniah kepada Nad dan berharap agar urusannya untuk bergelar sebagai seorang ibu dipermudahkan.Sebelum ini, Nad pernah berk4hwin dengan Muhammad Faliq pada 18 Disember hasi; perk4hwinan itu, mereka dikurniakan sepasang cahaya 

Bagaimanapun, mereka telah membuat keputusan untuk berpisah baru-baru ini namun, asbab dan tarikh pencerai4n tidak dimaklumkan kepada umum.

Kemudian, Nad Zainal telah meng3jutkan ramai apabila dia selamat diijab kabulkan sebagai isteri kepada pelakon Ungku Ismail pada 23 Januari bersamaan dengan 1 Rejab 144 Hijrah.

Sumber: Nad Zainal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *