“Rindu Yang Tiada Penghujung”Raisuddin Hamzah Karaoke Lagu Siti Sarah Undang Sebak.

Kehilangan anak yang tersayang semestinya memberi kesan terhadap seorang bapa, itulah apa yang dilalui oleh selebriti veteran, Raisuddin Hamzah.

Reaksi dan raut wajahnya ketika mendendangkan lagu arwah Siti Sarah baru-baru ini telah mencuri perhatian warganet.

Menerusi video yang dimuat naik di TikT0k, Raisuddin sedang berkaraoke sambil melihat muzik video lagu yang pernah dipopularkan oleh arwh Siti Sarah bersama Datuk Jamal Abdillah yang berjudul Sandarkan Pada Kenangan.

Bagaimanapun, air muka Raisuddin kelihatan seolah-olah menahan sebak ketika dia menatap wajah dan mendengar nyanyian arwh anak perempuannya itu.

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata warganet juga turut terkesan melihat Raisuddin yang sangat merindui arwah anak perempuannya.

Kesiannya dekat ayah arwh, Allahu. Betapa rindunya bapa kepada anaknya, rindu yang tiada penghujung.

Satu-satunya anak perempuan mana tak sakit merindui, lagi-lagi anak tu memang manja dengan dia.

Ya Allah sebak, rindunya ayah dekat anak dia.

Sakit betul rasa rindu tu sampai terasa dekat sini.

Terdahulu, pada 9 Ogos 2021, Siti Sarah telah menghembuskan nafas terakhirnya selepas bertarung nyawa melawan virus Covid-19 di Hospital Canselor Tuanku Muhriz (HCTM) Universiti Kebangsaan Malaysia.

Sebelum itu, arwah menjalani pembedahan melahirkan bayi lelaki iaitu Ayash Affan ketika kandungannya berusia lapan bulan. Jnazah kemudiannya selamat dikebumikan di Tanah Perkuburan Islam Kampung Sungai Pusu, Gombak.

 Sumber: TikT0k

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *