Rasa Kebas Di Badan , Allahyarham Raymond Goh Pandu Sendiri Kereta Ke Hspital

Pemergian penyampai berita Nightline di TV3, Allahy4rham Raymond Goh atau Mohd Zaman Goh yang mninggal dunia pagi tadi pastinya menghadirkan rasa duk4 buat ahli keluarga serta para pendengar beliau.

Isteri belum bersedia beri komen

Memetik laporan dari Berita Harian, isterinya, Faridah Teh ketika ditemui masih belum bersedia memberikan sebarang komen kerana masih bersedih diatas kehilangan suami tercinta.

Walau bagaimanapun, dia tetap mengucapkan ribuan terima kasih kepada pihak media yang hadir dan semua yang mendoakan allahy4rham.

“Saya mohon maaf kerana tak dapat beri sebarang komen. Emosi saya belum stabil,”

“Saya hargai kehadiran anda semua. Sebarang maklumat boleh hubungi penerbit berita slot Nightline,” ujarnya yang kelihatan sugul.

Allahy4rham pandu sendiri ke hspital

Menerusi kenyataan dari pihak penerbit Nightline, Amelia Nadia Azaharul Nahar, allahy4rham difahamkan telah memandu sendiri ke hspital untuk melakukan pemeriksaan selepas merasai kebas pada bahagian kanan badannya.

“Ketika itu, arwh sedang minum bersama rakan-rakan, secara tiba-tiba terasa kebas pada bahagian sebelah kanan badan kanan dan terus pergi ke hspital untuk membuat pemeriksaan.

“Selepas menjalani rawatan imbasan CT dan doktor memaklumkan keadaannya agak kritik4l sebelum ditidurkan,” ujarnya.

Dalam pada itu, allahy4rham juga disifatkan seorang yang ramai termasuklah rakan sekerja. Perkara tersebut dapat dilihat menerusi posting dan konten-kontennya di media sosial yang memberikan ilmu baru buat pengikutnya.

Untuk rekod, Raymond Goh telah berada dalam keadaan kritik4l selepas diser4ng angin ahmar sekitar 30 Ogos lalu dan dimasukkan ke dalam hspital di Petaling Jaya.

Sumber: Berita Harian (Farihad Shalla Mahmud),omm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *