Raja Farah Hamil Anak Ke-4 ,Rindu Kembali Berlakon”Usia Kandungan Sudah Masuk 5 Bulan”

Tahniah diucapkan buat selebriti Raja Farah yang mengumumkan dirinya kini hamil anak keempat.

Raja Farah yang menyepi lama dari dunia lakonan bagi memberi tumpuan pada keluarganya mengakui dia rindu untuk kembali berlakon.

Namun kehamilan anak keempatnya ini membataskan dirinya untuk kembali lagi.

“Sekarang usia kandungan saya sudah masuk lima bulan.

“Kalau nak berlakon pun bukan dalam masa terdekat. Tunggulah anak besar sedikit.

“Saya juga tidak mahu susahkan produksi kerana perlu ikut jadual saya. Jadi apabila sudah bersedia nanti saya akan kembali aktif,” jelasnya.

15 tahun tidak berlak0n

Akui Raja Farah lagi, boleh dikatakan hampir 15 tahun dirinya tidak menerima apa-apa tawaran malah kini memf0kuskan kepada anak-anak dan perniagaan yang dijalankannya.

“Saya memamg tidak aktif berlakon dan sekarang hanya aktif tugas sebagai ibu selain perniagaan. Rasanya hampir 15 tahun saya tidak menerima sebarang tawaran berlak0n.

“Sejak mula penghijrahan saya memang sudah tidak banyak tawaran yang diterima. Mungkin ketika itu tidak banyak skrip untuk wanita bertudung. Jadi tiada istilah merajuk dengan industri seni.

“Kemudian ditambah pula dengan t4nggungjawab sebagai seorang isteri dan ibu, sebab itu saya semakin tidak aktif berlakon.

“Dalam masa sama ada juga rasa lega kerana anak-anak tidak terkena tempias dunia glamor dan mereka boleh menikmati kehidupan kanak-kanak seperti biasa,” ujarnya.

Sumber:HM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *