Pelak0n Dan Pengacara Amyra Rosli Sering Dipuji Bahagiakan Ibu Ayah ,Berjaya Siapkan Kediaman Keluarga Walaupun Dit1pu RM240 Ribu.

Murah rezeki Amyra Rosli! Selepas bertahun menanti kediaman ibu ayah diubahsuai akhirnya lebaran tahun ini impian tersebut jadi realiti. 

Lebih bermakna, hasrat mencantikkan rumah dua insan kesayangan itu merupakan usaha ker4s Amyra yang sanggup membelanjakan sejumlah besar w4ng demi membahagiakan ibu ayah. Alhamdulillah!

Berkongsi momen istimewa tersebut di media sosi4l miliknya, difahamkan niat murni Amyra berkenaan terg3ndala selepas dia dit1pu sebuah syarikat hiasan dalaman selepas membay4r ratusan ribu ringgit.

“Saya gunakan khidmat interior designer dari sebuah sy4rikat ***** ini kononnya dapat memudahkan dan mencantikkan rumah mama ayah saya.

Selepas membuat bayaran sebanyak RM240,000 ++ dan hampir setahun kami menunggu dan sabar dengan segala al4san dari mereka, inilah hasil yang saya dapat. Semakin r0sak bangunan rumah mama ayah.

Banyak juga saya dengar ramai yang terkena dengan diorang, ambil project banyak-banyak and then terb3ngkalai. Astaghafirullahazim, ber4ni betul korang ani4ya orang kat dunia ni.

Takpelah, kita serahkan semua pada Allah, itu yang terbaik saya rasa. Dunia ni pun dah t3nat, tak lama dah pun korang boleh “k3ncing” orang sana-sini.”

Tambahnya lagi, “Dear Mama dan Ayah, kakak akan usahakan secepat mungkin untuk siapkan balik rumah mama ayah ni. Kita sama-sama kuat dan sabar ok. InshaAllah Allah mudahkan urusan kita.”

Berkat kesabaran, Amyra mendapatkan khidmat sy4rikat hiasan dalaman popular iaitu Lentera Creative Home bagi menjayakan usaha itu dan siap tiga hari sebelum menjelang Aidilfitri.

“Senyuman Ramadan. Ok tak nak sed1h-sed1h dah. So happy now finally rumah my parents dah siap. Alhamdulillah cantik sangat! MasyaAllah.

Terima kasih mama ayah untuk semalam, hari ini, esok dan selamanya. Kakak sayang mama ayah dunia akhir4t.”

Ujarnya, “Ini kerja gila! Lentera Creative Home siapkan semuanya selama sebulan lebih sahaja. Myra sangat puas h4ti, kerja mereka kemas dan cepat. 

Mereka bukan mengejar dvit, tetapi keikhlasan mereka nak b4ntu kami membuatkan Allah memudahkan segala urusan.

Semoga Allah kurniakan rezeki yg berlipat kali ganda buat mereka. Amin.”

Amyra atau nama sebenarnya Nur Amirah Izzati Rosli yang juga isteri Amar Baharin kini meniti usia 32 tahun dan merupakan se0rang pelak0n berbakat besar dan pengacara.

Amyra Rosli mendirikan rumah tangga dengan pelak0n Amar Baharin pada tanggal 11 November 2016. Hasil perkongsian hidup, pasangan romantis ini dikurniakan dua cahaya mata iaitu anak lelaki Aqeef Anaqi dan anak perempuan Ayra Aryssa.

Sumber:Hm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *