“Ni Baru Pewaris Megah Holding”Anak Mustapha Kamal Gengam Ijazah , Ibu Pula Berseloroh

Anak perempuan kepada pelakon p0pular, Mustapha Kamal iaitu Sabella Qawiema berjaya genggam segulung ijazah baru-baru ini.

Menerusi perkongsian di Instagram milik Mustapha dan isterinya Susan Manen, pasangan yang terkenal dengan watak pemilik syarikat Megah Holding itu kelihatan sangat gembira dan berbangga atas pencapaian anak sulung mereka.

Berdasarkan satu hantaran foto anaknya memakai jubah k0nvokesyen, Susan sempat berseloroh mengatakan gadis berusia 24 tahun itu merupakan pewaris kepada syarikat Megah Holding.

“Tahniah Sabell, kami sayang kamu! Ni baru anak sulung pewaris Megah Holding,” tulisnya.

Difahamkan Sabella merupakan graduan daripada Universiti Malaya (UM) dan berjaya meraih Ijazah Sarjana Muda Bahasa Itali dan Linguistik Kelas Pertama.

Menerusi perkongsian di Instagram, Sabella menulis dedikasi istimewa dengan meluahkan kesyukuran selepas berjaya menamatkan pengajian.

Anak Mustapha Kamal genggam ijazah

“Alhamdulillah untuk semuanya. Saya berjaya mendapat Kelas Pertama bagi Ijazah Sarjana Muda Bahasa Itali dan Linguistik,” luahnya.

Dalam pada itu, dia juga mengucapkan terima kasih kepada keluarga kerana sentiasa ada untuk memberikan sokongan kepada dirinya.

“Kepada mummy dan papa, terima kasih kerana mempercayai dan menyokong saya dalam setiap keputusan yang saya ambil.

“Kepada Qayyiem, Salsabil dan Qaddiem, saya sayang korang. Saya bersyukur sangat sebab Allah bagi saya tiga orang adik macam korang,” kongsinya.

Mustapha juga tidak ketinggalan membuat perkongsian dengan mengucapkan tahniah kepada anaknya serta para graduan UM yang lain.

“Assalamualaikum Graduasan Universiti Malaya semua. Anda adalah aset negara, anda adalah cita-cita negara, anda adalah harapan negara, anda adalah masa depan negara.

“Kepada Sabella, first class honours. Tahniah! Kami sangat menyayangi awak,” katanya.

Sekadar info, Mustapha dan Susan mendirikan rumah tangga pada tahun 2000 dan dikurniakan empat cahaya mata iaitu Sabella, Aulia Qayyiem, Salsabila Qur’ani dan Naqli Qaddiem.

Sumber: Ig Susan Manen, Sabella Qawiema & Mustapha Kamal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *