“Menangis Dikantoikan Jiran-Jiran” Badan Budak Lelaki Melepuh Dipercayai Did3ra Ibu Couple Dengan Pengkid .

Rakaman video yang menunjukkan bahagian belakang badan seorang kanak-kanak lelaki dipenuhi kesan l3puh, meruntun hati warga maya.

Dia yang men4ngis ketakutan turut menahan s4kit dipercayai kesan pend3raan ibu kandung dan teman serumahnya seorang wanita berperwatakan lelaki (pengkid).

Menerusi rakaman video tul4r itu, rumah yang terletak di kawasan perumahan Bandar Layangkasa, Pasir Gudang, Johor itu pada awalnya diserbu beberapa jiran.

Kesemua mereka meminta mngsa dipanggil keluar untuk melihat keadaan semasanya.

“Mana anak kau? Bawa keluar anak kau sekarang. Kau buat apa dengan anak kau ni?

“Astaghfirullahalazim… Kau ada otak ke tak ada otak? Ini k3s d3ra b***h,” kata salah seorang jiran.

Bagaimanapun, kedua-dua wanita berkenaan juga dilihat men3ngis teresak-esak apabila jiran-jiran mula menyel4k bahagian belakang baju budak lelaki itu untuk memeriksa bukti pend3raan.

Lebih mendatangkan kemarahan penduduk, mereka mendapati belakang badan kanak-kanak tersebut mengalami luk4 yang t3ruk dipercayai akibat did3ra.

Daripada kesan luka itu ada kemungkinan budak malang itu did3ra dengan kesan cucuhan api rokok atau seterika panas.

Situasi itu mendatangkan kemarahan jiran sekeliling yang difahamkan segera bertindak melap0rkan kejadian itu kepada pihak polis.

Berdasarkan ciapan daripada seorang pelayar Twitter, kejadian berlaku di Pasir Gudang yang mana ibu mngsa menjalinkan hubungan s0ngsang dengan pengkid tersebut.

“Macam ni sekali kau d3ra anak kau! Mak bapa jenis apa ni? Apabila dah kant0i dengan jiran tetangga, baru menangis menyesal tak sudah.

“Info Tambahan, kejadian berlaku di Pasir Gudang Johor dan mak budak ni couple dengan pengkid,” ciapnya.

Perkongsiannya itu mengundang pelbagai reaksi warga maya yang rata-ratanya memberikan pandangan negatif terhadap ibu mngsa.

“Luluh hati tengok anak kena teruk macam tu pun tetap nangis nak berpisah dengan mak ayah macam ni. Budak mana tahu did3ra.

“Apalah d0sa budak tu sampai dihvkum, dipukul macam tu sekali.

“Sudah couple dengan pengkid, kemudian boleh biarkan anak kena d3ra… b*****g punya mak,” luah warga maya yang geram dengan situasi tersebut.

Sumber:mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *