Lesung Pipit Kiri Kanan Ikut Papa Dia Comel Je – Netizen

Sama cantik sama padan, apatah lagi kehadiran anak mereka juga menyerikan kehidupan dan bertambah pula dengan lesung pipit yang comel dipipi anak mereka itu. Lumrahlah apabila ada anak mewarisi sedikit seri wajah daripada ibu ayah mereka.

Begitulah juga dengan anak kepada pasangan selebriti ini iaitu Zaki Azeman dan juga isteri Raa suzuran. Mereka mempunyai seorang cahaya mata lelaki yang memiliki raut iras kedua mereka.

Selepas memiliki seorang cahaya mata pertama dan anak lelaki, nama diberikan kepada anak mereka dan ia adalah pilihan Raa sendiri. Semasa hamil Raa sentiasa berdoa mahukan lesung pipit yang sama seperti suaminya Zaki Azeman.

Selepas memiliki se0rang cahaya mata pertama dan anak lelaki, nama diberikan kepada anak mereka dan ia adalah pilihan Raa sendiri. Semasa hamil Raa sentiasa berdoa mahukan lesung pipit yang sama seperti suaminya Zaki Azeman.

Nama anak beliau wujud dek kerana watak sebuah drama lakonan Zaki membuatkan ia sebagai inspirasi yang menakjubkan buat mereka. Ramai peminat terkesima dan menyedari perkara tersebut.

Siapa je yang tid4k suka akan lesung pipit yang dalam malah kedua pipi ada lesung pipit sedemikian. Memang impian semua orang yang memiliki anak mahukan kecantikkan yang semulajadi sedemikian dan mereka antara yang bertuah.

Comelnya anak Zaki apabila tersenyum, sebelum ini mereka menjaga muka bayi dek kerana terlalu awal untuk ditunjuk kepada umum namun selepas berusia empat bulan, kini wajah bayi mereka Zafran. Telah dimuatnaik di laman sosiial mereka. Dalam lesung pipitnya tu.

Sedar tak sedar sudah empat bulan usia baby, namanya pun tidak perlu disebutkan lagi kerana nama nya sudah menjadi lekat dibibir peminat, Rizky El Zafran nama anak beliau. Memang comel dan sedap nama yang diberikan kepada anak mereka.

Antara satu-satunya anak perempuan dan adik perempuan, meskipun begitu beliau sangatlah manja sekali kepada abang-abang beliau termasuklah Zaki sekali pun manja dengan abang beliau.

Semenjak lahirnya anak mereka Zafran lebihlah manja lagi. Pelbagai komen yang diberikan mengenai lesung pipitnya tu.

Memang itu sahaja yang diimpikan oleh maminya iaitu Raa, Raa memang mahukan anaknya memiliki kedua bel4h pipi ada lesung pipit yang dalam seperti suaminya Zaki Azeman. Lihatlah antara komen yang memuji comelnya anak mereka.

Kedua bel4h pipinya mempunyai dua lesung pipit yang agak dalam. Siapa sahaja yang tidak mahukannya. Beruntung betul bayi ni dapat senulajadi auto hensem terus. Semoga menjadi anak yang soleh.

Sumber: zakiazeman,Hm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *