“Kesian Adik Beradik Takde Anak Lagi”Masih Tunggu Zuriat ,Uqasha Senrose Dis1ndir Segelintir Net1zen.

Pelak0n popular, Uqasha Senrose melu4hkan rasa terk1lan apabila terdapat segelintir netiz3n terg4mak memerlinya kerana masih belum dikurniakan cahaya mata selepas dua tahun berkahwin.

Menurut Uqasha atau nama penuhnya Nik Zaris Uqasha Nik Sen, dia meng4kui sed1h apatah lagi soal zuriat adalah perancangan serta rezeki ditetapkan Allah SWT.

Sampai hati s1ndir

“Ya Allah, sed1hnya boleh awak cakap macam ni? Anak rezeki daripada Allah. Terima kasih banyak-banyak,” balasnya di ruangan komen menerusi sebuah hantaran di laman Instagram baru-baru ini.

Pelak0n berusia 31 tahun itu menulis demikian selepas seorang net1zen meninggalkan komen berbaur sind1ran dengan menyatakan kasihan  terhadap adik-beradik Uqasha iaitu Nelydia Senrose dan Raysha Rizrose yang belum memiliki anak.

“Kasihan, adik beradik takde anak lagi,” tulis individu tersebut.

Ruangan komen itu membuat ramai pengikut tampil mempertahankan Uqasha, 

bagaimanapun pelak0n drama Isteri Halal itu menasihatkan peminat supaya tidak terus berbalah tentang perkara berkenaan.

“Tak payah layan dengan orang yang tak reti jaga hati orang dan juga mulut. Lagi layan lagi menjadi,” kata Uqasha lagi.

Sebelum ini, dia mended4hkan pernah mengalami kegvguran sebanyak dua kali dan perlu merancang semula soal keham1lan di masa akan datang kerana masih sibuk dengan kerjaya ketika ini.

Untuk rekod, Uqasha mendirikan rumah tangga dengan aktor Kamal Adli dalam satu majlis yang berlangsung di Janda Baik, Pahang pada 5 November 2021.

Sumber:IG Uqasha Senrose

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *