Kenduri Kahwin Sabri Yunos Dan Angeline Tan Di Kampung Tema Era 90an“Ni Baru Betul Bekwoh..”

Tular di laman tikt0k majlis perkahwinan Sabri Yunus dan Angeline Tan. Ia merupakan majlis sambut menantu yang diadakan di Bachok Kelantan.

Istimewanya majlis ini ialah ia mengambil inspirasi ‘Bakwoh’ era 70-an. Turut hadir ialah Menteri Besar Kelantan,Dato Panglima Perang, Exco Pelancongan Datuk Kamarudin serta pelakon Mustapha Kamal.

Majlis tersebut sungguh meriah dan mendapat sambutan yang begitu rancak oleh peminat. Menyingkap ke ruangan komen, ramai yang kagum kerana majlis perkahwinan mereka itu sungguh unik dan klasik.

@NurQasih: ambo minat Angeline tan. ambo syukur sgt2 pd Allah. ore yg ambo minat dia memilih islam🤲😭 hati ni Allah sajo yg thu btapa gembira nya❤🤲

@Danish👑: Sabri yunus nk bgtau kpd kita..nikah di kampung dgn gaya sederhana lebih meriah..hotel2 ni buang duit je.. Masha Allah terbaik lah

@Somey: “Ore atah rumoh terrrr, pengatin sapa dh”

@Azira Irakurani: mmg luarbiasa lah,lain Dari yg lain..hebat sungguh abg Sabri yunus,bijak

@aziazizah76: bertuah sabri dan angeline di rai di klate dlm suasana kg dan kita kembali ke zaman 80an..

@marsyashina: ni baru betul orang panggil ‘ bekwoh ‘

@. Keyy .: Wehh aku rentas masa 80an ke ape ni 😭 classic nye sebijik2 mcm dlm album nikah mak aku

@gienaaa: Mkn bekwoh dulu2 sya suko labu siro nga aym msok meroh dio.make hide duduk nga oghe xknl pun buleh kongsi air tgn.

@SueAina123: Rindunya vibes traditional zmn 70an ni,ni rumah abg Sabri ke tmpt wedding utk d sewa ? baju k.angeline pn design lama

Sumber:TT,HM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *