Kasih Sayang Sama Rata , Ozlynn Wati Mahu Fokus Besarkan 6 Anak”Banyak Duit Nak Pakai Bila Anak Besar”

Membesarkan anak dizaman serba mencabar tidak mudah. Ditambah pula dengan kenaikan perbelanjaan seisi rumah yang bukan biasa-biasa. Semuanya perlukan pengorbanan dan kesabaran yang tinggi.

Disebabkan itulah, pelakon dan juga ibu kepada enam cahaya mata, Ozlynn Wati mahu fokus untuk membesarkan anak-anaknya dengan sebaiknya.

Akui Ozlynn lagi, apabila anak semakin membesar, semakin besar perbelanjaan yang harus diperuntukkan untuk mereka.

“Cukup la kan? Sudah la, banyak duit nak pakai wo bila anak dah besar ni. Education tak murah eh.

“3 boys 3 girls, kita kena bagi kasih sayang sama rata. Bila ada anak kecik kadang yang besar makin terabai, asyik kena beralah.

“So sekarang kita focus pada 6 ni je. Harap papa dan mama dapat berlaku adil pada korang,” kongsinya menerusi Instagramnya.

Menerusi entri yang sama juga, Ozlynn turut memuat naik gambar kesemua anak-anaknya yang cantik berpakaian sedondon putih.

Ibu kepada enam cahaya mata ini juga turut menitipkan doa buat semua ibubapa, dalam perjuangan mereka membesarkan anak.

“Semoga pada semua suami isteri yang sedang berusaha untuk mendapatkan zuriat sendiri, saya doakan semoga kalian diberikan rezeki anak yang tidak disangka-sangka.

“Pada yang berusaha menjaga anak tak kira ibu or ayah tunggal, semoga diberikan kekuatan dan ketabahan dalam membesarkan anak-anak.

“Pada anak-anak yang kehilangan ibu atau ayah, jangan berputus asa, semoga kita semua disatukan di syurga bersama selamanya❤️ #familyhanania,” katanya lagi.

Sumber:hm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *