Isteri Kepada Eddie Wings Mningg4l Dunia Ketika Rawatan Dialisis.

Isteri kepada pemain gitar kumpulan Wings, Eddie iaitu Norlela Mohd Yusof, 61, mningg4l dunia kira-kira 2.10 petang Jumaat ak1bat komplikasi buah pinggang.

All4hyarham mningg4l dunia di Hspital Ampang.

Berkongsi berita duk4 itu Eddie atau Samsaidi Ulong Idris, 55, memberitahu Allahy4rham sudah dua minggu menerima rawatan di hspital itu akibat penyakit yang dialami.

Kenangan Eddie bersama isteri dan keluarga.

“Isteri saya mningg4l dunia ketika sedang melakukan rawatan dialisis. Sebelum ini dia pun dah dua minggu dirawat di hspital.

“Selain masal4h buah pinggang dia juga terkena jangkitan kvman dan j4ntung menjadi lemah,” katanya ketika dihubungi mStar.

Eddie memaklumkan jnaz4h akan dikebum1kan di Tanah Perkuburan Islam Jalan Ampang, Kuala Lumpur pada malam Jumaat.

Sementara itu Eddie turut memberitahu dia sudah bersedia dengan segala kemungkinan memandangkan isterinya itu sudah lama menderita s4kit.

Dalam nada sedih, Eddie memaklumkan dia akan tetap beraksi bersama kumpulan Wings sempena Konsert Nusafest yang dijadual pada Sabtu kerana telah berjanji untuk terlibat dalam acara berkenaan.

“Saya dah janji dengan kawan-kawan. Saya mungkin akan buat persembahan juga.

“Saya pun sudah sedia dengan segala kemungkinan sebab isteri dah lama s4kit,” ujarnya sambil kedengaran sebak.

Hasil perkongsian hidup Eddie dan isteri, mereka dikurniaan tiga orang cahaya mata termasuk Billa yang juga merukan seorang penyanyi.

Sumber:mstar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *