Hantar Sihir Sebab Dengki , Kucing Peliharaan Muntah D4rah Jadi Mngsa.

Amalan khuraf4t untuk tujuan meng4niaya masih lagi kerap berlaku dalam masyarakat kita walaupun dunia sudah semakin moden.

Tindakan tidak bert4nggunjawab itu biasanya dibuat kerana sifat iri dan d3ngki telah menguasai diri sehingga mengenepikan segala d0sa yang telah dinyatakan.

D3ngki sampai sanggup hantar sihir

Hal ini samalah seperti perkongsian satu akaun TikT0k dikenali sebagai Meelchaa’s cat memuat naik keadaan kucing-kucingnya yang mengalami s4kit secara tiba-tiba disebabkan sihir.

Kucing j4tuh s4kit tiba2

Menurut pengguna Tikt0k berkenaan, pada awalnya dia mendapati haiwan peliharaannya itu tiba-tiba sahaja jatuh s4kit dan sempat membawanya ke klinik haiwan untuk mendapatkan rawatan.

Selepas berkongsi perkara tersebut di media sosi4l, ada warganet yang mengatakan mungkin kucingnya itu mengalami g4ngguan dari makhluk halus memandangkan pengguna TikT0k terbabit turut berkongsi beberapa kejadian aneh yang berlaku di rumah.

Sampai kucing muntah dar4h

Setelah mendapatkan rawatan secara Islam, pengamal perubatan berkenaan menyatakan ada pihak yang cuba menghantar sihir kepada pengguna TikT0k itu namun dihalang oleh kucing-kucing peliharaannya sehingga mereka jatuh s4kit.

paling meny3dihkan sudah tentu melihat kucing kesayangan muntah dar4h secara tiba-tiba dan berperangai aneh walaupun sentiasa mahu berada di samping tuannya.

Walau bagaimanapun, pengguna Tikt0k berkenaan tetap memaafkan ‘penghantar’ sihir berkenaan kerana individu tersebut adalah seseorang yang mereka kenali dan masih lagi muda serta beragama Islam.

Dia juga berharap individu itu segera bertaubat dan kembali ke jalan Allah kerana mereka tahu bahawa tind4kannya menghantar sihir adalah disebabkan dend4m.

Kongsi kejadian sebelum tahu kena sihir

Dalam pada itu, Meelchaa’s cat juga sempat berkongsi beberapa keadaan sebelum kejadian kucing-kucingnya menjadi mngsa sihir sehingga mereka jatuh s4kit.

Dia turut berasa terhut4ng nyawa dan budi dengan haiwan peliharaan kerana sanggup menyelamatkan tuannya daripada menjadi mngsa d3ngki.

Dia jadi pelindung kepada tuan

Menjengah ke ruangan komen, ramai yang berasa sedih dengan keadaan kucing-kucing tersebut sehingga nyawa mereka terancam hanya kerana perasaan d3ngki manusia.

Mereka juga mendoakan agar keluarga pengguna Tikt0k itu dan kucing-kucingnya terlindung daripada segala anasir j4hat yang  mahu mengani4ya mereka sehingga mengalami kesusahan.

Kucing tu lindungi tuan dari terkena sihir

Sampai hati buat kucing macam tu

 Sumber: TikT0k Meelchaa’s cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *