Gigih Alihkan Pokok Tumbang Ketika Hujan Lebat , Tindakan Pekerja Mamak Raih Perhatian Netizen.

Walaupun dalam keadaan hujan, kegigihan beberapa orang pekerja di sebuah kedai mamak layak dipuji ramai.Tindakan murni yang dipamerkan oleh sekumpulan pekerja itu tular di media sosi4l menerusi satu perkongsian video di TikT0k.

Menerusi video tersebut, dapat dilihat empat pekerja dari sebuah restoran di Bangsar itu mengalihkan dua pokok tumbang yang telah menghal4ng laluan kenderaan.

Pekerja ini gigih angkat itu dalam keadaan hujan lebat bagi memastikan kelancaran pengguna jalan. Tind4kan mereka itu dipuji dan ramai net1zen memberikan penghormatan kepada mereka.

Malah, mereka juga dilihat gagah mengangkat  pokok itu yang mana sudah pasti bebannya agak berat.

Sementara di ruangan komen, selain dipuji ramai, ada juga netizen yang mahu datang ke restoran sebagai tanda penghargaan dan tanda balas budi di atas tindakan mereka itu.

Tambahan pula, ada yang kenal dengan kedai makan ini serta memuji sajian yang enak di restoran tersebut dan memuji layanan baik mereka terhadap pelanggan.

Berdasarkan komen net1zen, mereka mendedahkan bahawa nama mamak tersebut adalah Nasi Kandar Rasmeena yang bertempat di Bangsar. Anda yang berminat boleh datang ke restoran untuk mencuba sendiri hidangan yang ditawarkan.

Sumber:TT,HM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *