Anak Segan Jumpa Ayah Kandung Di Mahk4mah Selepas Ibu Berjaya Dapat Hak Asuh.

Perpisahan dalam sebuah perkahwinan bukan sahaja memberi k3san kepada suami isteri, tetapi turut anak yang masih lagi dibawah jagaan.

Walau bagaimanapun, ia bukan bermakna hubungan anak dan ibu atau anak dan bapa harus berakhir juga kerana ia tetap berjalan sampai bila-bila.

Ibu berjaya dapat hak jagaan

Namun begitu, menerusi perkongsian TikT0k seorang pempeng4ruh dikenali sebagai Asha Razak, 

dia telah memuat naik momen anak perempuannya yang m4lu bersalaman dengan bapa kandung selepas Asha berjaya mendapatkan hak jagaan keatas kanak-kanak tersebut.

Anak salam bapa kandung lepas keluar m4hkamah

Melihat dari video yang berdurasi 42 saat itu, dapat dilihat yang Asha berkali-kali menitipkan pesan kepada anaknya supaya bertemu dengan bapa kandung nanti.

Jadi, seusai mendapat hak jagaan, dia telah memberi ruang kepada bekas suami serta anaknya saling bertemu walaupun kanak-kanak itu terlihat sedikit c4nggung pada awalnya.

Seb4k tengok momen tu

Susulan daripada perkongsian tersebut, ramai yang meninggalkan komen mengatakan berasa sayu melihat situasi berkenaan.

Ada juga di antara mereka yang mengakui pernah berada di situasi tersebut dan berharap supaya anak-anak yang ‘br0ken home’ ini mendapat kasih sayang yang cukup dari ibu bapa walaupun mereka sudah berpis4h.

Namun, kebanyakan daripada mereka tetap mendoakan agar anak kepada Asha terus kuat menghadapi uji4n ini dan berharap dia membesar menjadi anak yang solehah serta membanggakan kedua orang tua.

Hati anak memang h4ncur kalau dia faham

Bukan senang hidup dalam broken family

Sed1h tengok, duduk depan2 macam orang as1ng

Semoga masing2 berbaik demi anak

Sumber: TikT0k asha.razak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *