Anak Dah Remaja , Ramai Cakap Sari Yanti Awet Muda”Macam Kakak Dengan Adikk”

Persis kakak dengan adik. Itulah yang boleh digambarkan mengenai dua beranak ini, Sari Yanti dan anak sulungnya, Barr Al Aliy.

Biarpun sudah punya anak yang berusia 13 tahun dan kini memasuki usia remaja, namun Sari masih dilihat kekal cantik jelita seperti tidak dimamah usia.

Menerusi Instagramnya, ibu kepada lima cahaya mata ini menitipkan ucapan buat anak sulungnya sempena hari lahir anaknya yang ke-13 tahun.

“Selamat Hari Lahir yang ke 13 tahun anak sulung mama.

“Barr Al Aliy. Semoga Allah swt kurniakan kebijaksanaan dan berikan petunjuk sepanjang perjalanan.

“Semoga menjadi anak yang soleh berjaya di dunia dan di akhirat. Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim redhailah, rahmatilah, berkatilah Barr Al Aliy,” tulis Sari Yanti di kapsyennya.

Malah isteri kepada penyampai radio, Jep ini turut memuat naik beberapa keping gambar bersama anak lelakinya itu. Tidak terkecuali gambar Barr yang kini semakin kacak bergaya.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata wargamaya turut memuji kecantikan asli ibu muda ini yang berjaya mengekalkan kecantikannya biarpun sudah punya anak lima.

Tidak terkecuali juga yang turut menitipkan ucapan hari lahir buat Barr Al Aliy.

Terdahulu Sari mendirikan rumah tangga bersama Jep pada Februari 2017. Pasangan ini dikurniakan dengan tiga orang cahaya mata iaitu Dariya Inara, Muhammad Khidir dan Abu Bakr. 

Hasil perkahwinan terdahulu, Sari turut mempunyai dua orang anak lelaki iaitu Barr Al Aliy, 13, dan Baasit Al Haq, 12.

Sumber:hm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *