Alhamdulillah Impian Tercapai ,Aaron Aziz Dan Isteri Syukur Akhirnya Dapat Tunai Haji Bersama.

Pelak0n berbakat besar, Datuk Aaron Aziz melu4hkan rasa syukur kerana dirinya dan isteri, Diyana Halik akhirnya dapat menunaikan ibadah haji selepas lima kali mengerjakan umrah bersama.

Khabar baik itu dikongsikan menerusi aplikasi Instagram miliknya sebentar tadi yang diiringi bersama anak-anak sebelum berlepas ke tanah suci.

Pemilik nama Aaron Mustapha Aziz turut memohon maaf kepada semua orang sekiranya terdapat sil4p tutur kata atau perilaku yang kurang menyenangkan sehingga meny1nggung perasaan.

Aaron juga meminta agar orang ramai mendoakan dirinya dan isteri termasuk para jemaah lain dipermudahkan urusan selain mendapat haji yang diberkati.

“Kami juga ingin mohon ampun maaf kalau ada tersil4p kata, terk4sar bahasa atau meny1nggung perasaan sesiapa. Halalkan makan minum dan doakan semoga para jemaah semua dianugerahkan Haji yang mabrur.

“Haji kepada-Mu kami sembah Ya Allah, hanya kepada-Mu kami mohon pertolongan. Ameen Ya Rabbala’lamin,”tulisnya.

Dalam pada itu, pelak0n kelahiran Singapura itu mengucapkan terima kasih kepada pihak bert4nggungjawab yang bertungkus-lumus memastikan visa para jemaah diluluskan.

Sebelum ini, Aaron ada melu4hkan impian dan hasrat untuk menunaikan rukun Islam kelima itu bersama isteri selepas lima kali mengerjakan umrah.

Malah, dia juga pernah menyatakan hasrat untuk menunaikan ibadah haji pada tahun lepas, namun tidak kesampaian.

Sumber: ohmymedia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *