Adira Suhaimi Naik Angin , Individu Tak Dikenali Tawar Diri Jadi Sk4ndal .

Penyanyi, Adira Suhaimi yang aktif di media sosi4l terutamanya di TikT0k akui tidak terlepas daripada g4ngguan-g4ngguan individu tidak bert4nggungjawab walaupun tahu yang dia sudah mempunyai suami.

Ajak jadi sk4ndal

Menerusi perkongsian penyanyi asal Sabah itu, dia telah menerima mesej daripada individu tidak dikenali meminta untuk dijadikan sk4ndal.

Langsung tak ada ad4b!

Dalam tangkapan layar mesej yang dikirim kepada Adira, pengguna media sosi4l itu bertanya sama ada dia mencari sk4ndal ataupun tidak dan bersedia untuk menjalinkan hubungan dengan selebriti terbab1t.

Benda macam ni tak boleh buat gur4u

Menerusi kapsyen yang ditinggalkan Adira atau nama sebenarnya, Siti Adira Suhaimi, dia mengatakan tindakan individu tersebut sangat keterlaluan dan langsung tidak mengh0rmatinya.

Dia juga tidak teragak-agak mengambil tind4kan jika perkara sama terulang semula kerana ia bukanlah sesuatu yang boleh dijadikan bahan gurauan.

“Penting sangat adab tu sebenarnya. Jangan dibawa bergurau benda benda begini … AWAS ! sekali lagi kau ah,” tulisnya.

Adira kena teg4s macam ni jangan bagi muka

Menjengah ke ruangan komen, 

ramai yang bersetuju dengan tind4kan Adira kerana ia boleh dikira gangguan s3ksual kerana sesuka hati menghantar mesej sebegitu kepada wanita.

Ada juga di antara mereka yang pernah mengalami nasib sama dan akui berasa t4kut selepas menerima mesej luc4h daripada indidivu tidak bert4nggungjawab di media sosi4l.

Memang melampau sangat!

Kan tak pasal2 dapat malu kena vir4l

Ada yang pernah kena g4nggu dengan lelaki tak dikenali

Sumber: TikTok Adira Suhaimi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *