Adik Beradik The Melvins Tak Nak Tiket Coldplay ,Mahu Pergi Ceramah Agama Sahaja.

Celoteh adik-beradik The Melvins sekali lagi mencvri tumpuan selepas ditanya berhubung kedatangan kumpulan rock popular Britain, Coldplay ke Kuala Lumpur pada November depan.

Menerusi satu v1deo di aplikasi TikT0k, adik-beradik tersebut iaitu Syafiqa, Syatilla, Syifa dan Syida menjawab tentang tiket konsert selepas orang ramai kec3wa apabila tidak berjaya membelinya secara dalam talian.

Syatilla yang juga pelakon berkata, mereka t1dak mempunyai tiket konsert berkenaan namun berminat sekiranya berpeluang untuk menghadiri ceramah agama oleh gol0ngan pendakwah.

“Kalau ada tiket-tiket Ustaz Wadi ka, Ustaz Abdullah Khairi ka, habaq (beritahu). Kalau Coldplay kah, hotplay kah, jangan tanya kami.

“Hari tu sebelum depa (Coldplay) buat keputusan nak adakan konsert dekat Malaysia.. depa tanya kami dulu, boleh ka nak mai buat (datang).. kami kata suka h4ti hampa la (nak buat konsert).

“Kita ni tanyalah surau-surau dekat sini kalau nak pakai padang ka dewan ka apa ka, tapi tak boleh open house full (penuh dengan rumah terbuka),” kata Syatilla dan Syida.

Meninjau di ruangan komen, ramai meng4kui gelagat spontan adik-beradik tersebut berjaya mencu1t hati mereka yang disifatkan sangat menghiburkan.

Malah, tidak kurang ada juga segelintir individu memuji The Melvins kerana seolah-olah memerli pihak tertentu yang bersungguh mahu hadir ke konsert terb4bit.

Terbaik artis Malaysia!

Baik punya perli ni

Ustaz Wadi memang best!

Islam tetap kita pertahan!

Lawak! Semua ‘satu kepala’

Sumber:TT

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *