10 Sekeluarga Hil4ng Dikhuatiri L3mas , Kereta Dan Motor Hanyut Dibawa Arus Kepala Air.

Sepuluh sekeluaga dikhuatiri l3mas selepas penemuan m4yat seorang wanita kira-kira jam  jam 12.45 tengah hari tadi telah menggemparkan penduduk di Kampung Laut, Pasir Gajah apabila ia dihanyutkan ke sungai di kampung berkenaan.

Memetik lap0ran dari Buletin TV3, satu lagi myat lelaki ditemui di tebing  sungai berhampiran Tasik Hutan Sungai Air Putih.

Mungkin ada 8 lagi yang masih hil4ng

Susulan daripada itu, pihak p0lis telah membuka kertas siasatan dan turut mempercayai bahawa kedua-duanya lemas bersama 8 lagi yang masih hil4ng menjadi mngsa kepala air.

Pihak p0lis juga menemui sebuah kereta jenis Proton Gen 2 dan sebuah motosikal kira-kira dua kilometer dari penemuan myat wanita berkenaan.

Waris dicari di media sosi4l

Perkongsian daripada pengguna Fb, Azrah Maisara juga telah mendapat perhatian ramai sehingga salah se0rang waris mengakui bahawa mngsa adalah ahli keluarganya.

Minta orang ramai doakan agar mereka ditemui

Pengguna Fb dikenali sebagai Syawal Eiyi meminta agar semua pihak dapat mendoakan agar ahli keluarganya ditemui dan masih berharap jika ada di antara mereka masih hidup.

Tambahnya, setakat ini, ibu bapa sudah bergegas ke lokasi kejadian memandangkan mngsa-mngsa yang terl1bat adalah keluarga kakaknya.

Semua sekali 10 orang, 1 kereta 1 motosikal

Dalam pada itu, hasil siasatan awal tidak menemui sebarang kesan kec3deraan atau perlakuan jnay4h dan mendapati mngsa telah l3mas kesan dari kejadian kepala air yang berlaku di hutan Air Putih.

Kedua-dua mngsa yang ditemui telah dibawa di Hspital Kemaman dan identiti kesemuanya masih belum dikenal pasti.

Sumber: OMM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *